Πρόγραμμα Επιβράβευσης Εταιρικών Πελατών!

Το πρόγραμμα REWARD είναι μια νέα υπηρεσία της COMPASS Travel & Congress μέσω της οποίας επιβραβεύουμε τους εταιρικούς μας πελάτες.

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε μια οποιαδήποτε υπηρεσία μας, είτε ως εταιρία είτε ακόμη και τα μέλη της επιχείρησής σας (π.χ. για τα προσωπικά τους ταξίδια), συγκεντρώνετε πόντους. Με τη συγκέντρωση ορισμένου αριθμού πόντων, σας προσφέρουμε αυτόματα μια σειρά από δωρεάν παροχές τις οποίες μπορείτε να δείτε στους αντίστοιχους πίνακες εξαργύρωσης.

Τις παροχές αυτές μπορείτε να τις αξιοποιήσετε είτε εταιρικά (π.χ. για επαγγελματικά ταξίδια, διοργανώσεις συνεδρίων ή εταιρικών εκδηλώσεων), είτε να τις προσφέρετε ως επιχειρηματικά δώρα της εταιρίας σας προς τους συνεργάτες σας.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και η διαδικασία είναι απλή και σύντομη. Η COMPASS θα σας ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα για την εξέλιξη των πόντων σας.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΟΝΤΩΝ
Αεροπορικό Εισιτήριο Εσωτερικού 50
Αεροπορικό Εισιτήριο Εξωτερικού 120
Κράτηση Ξενοδοχείου 3* (ανά διανυκτέρευση) 50
Κράτηση Ξενοδοχείου 4* (ανά διανυκτέρευση) 75
Κράτηση Ξενοδοχείου 5* (ανά διανυκτέρευση) 100
Ενοικίαση Αυτοκινήτου (ανά ημέρα) 30
Ατομικό/Οργανωμένο Πακέτο για ταξίδι διακοπών
ή τουρισμού €1-€299 κατ’ άτομο (χωρίς φόρους αεροδρ.)
150
Ατομικό/Οργανωμένο Πακέτο για ταξίδι διακοπών
ή τουρισμού €300-€699 κατ’ άτομο (χωρίς φόρους αεροδρ.)
400
Ατομικό/Οργανωμένο Πακέτο για ταξίδι διακοπών
ή τουρισμού €700+ κατ’ άτομο (χωρίς φόρους αεροδρ.)
600
Διοργάνωση Εταιρικού Meeting <25 άτομα 800
Διοργάνωση Συνεδρίου ή Εταιρικής Εκδήλωσης <49 άτομα 1,500
Διοργάνωση Συνεδρίου ή Εταιρικής Εκδήλωσης >50 άτομα 3,000
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΠΟΝΤΩΝ
Μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* για 2 άτομα (*) 1,500
Μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* για 2 άτομα (*) 2,500
Μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 5* για 2 άτομα (*) 3,500
Χρήση Meeting Room έως 15 άτομα για 1 ημέρα (*) 8,000
Χρήση Meeting Room έως 30 άτομα για 1 ημέρα (*) 12,000
Αεροπορικό Εισιτήριο Εσωτερικού (1 διαδρομή) 4,500
Αεροπορικό Εισιτήριο Εσωτερικού (μετ’ επιστροφής) 8,000
Δωροεπιταγή €50 (**) 2,000
Δωροεπιταγή €100 (**) 4,000
Δωροεπιταγή €200 (**) 7,500

(*) Τα ξενοδοχεία επιλέγονται μέσα από συγκεκριμένη λίστα ανά προορισμό. Η λίστα εμπλουτίζεται και ανανεώνεται συνεχώς και περιλαμβάνει ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
(**) Εξαργυρώνεται σε οποιαδήποτε υπηρεσία της COMPASS Travel & Congress

Δείτε τους όρους χρήσης του REWARD

Όροι REWARD – Compass Travel Business Club

>Μέλη του club μπορούν να εγγραφούν μόνο εταιρίες και ελεύθεροι επαγγελματίες και όχι φυσικά πρόσωπα.

>Το club έχει ως στόχο την παροχή ανταποδοτικών υπηρεσιών στις εταιρίες-μέλη.

>Το club λειτουργεί μέσω της συγκέντρωσης πόντων από τις εταιρίες-μέλη με βάση τον αντίστοιχο πίνακα συλλογής πόντων και στη συνέχεια μέσω της εξαργύρωσης των συγκεκριμένων πόντων με βάση τον αντίστοιχο πίνακα εξαργύρωσης.

>Η εταιρία-μέλος συγκεντρώνει πόντους και με τους δύο (2) παρακάτω τρόπους:

  1. Κάθε φορά που η διεύθυνση ή το προσωπικό της εταιρίας-μέλους κάνει χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας της COMPASS για επαγγελματικά ταξίδια, εκθέσεις ή συνέδρια.
  2. Κάθε φορά που εργαζόμενος της εταιρίας-μέλους κάνει χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας της COMPASS για προσωπικά ταξίδια αναψυχής ή τουρισμού. Απαραίτητη προϋπόθεση να ενημερώσει τα στελέχη της COMPASS κατά την κράτηση ότι εργάζεται στην εταιρία-μέλος και ότι επιθυμεί οι πόντοι από το ταξίδι του να πιστωθούν στον λογαριασμό της εταιρίας-μέλους.

>Οι πόντοι που συλλέγονται είναι εταιρικοί και δεν μεταβιβάζονται σε άλλες εταιρίες-μέλη.

>Η εξαργύρωση των πόντων (όλων ή μέρους αυτών) γίνεται ανά πάσα στιγμή, με βάση τον πίνακα εξαργύρωσης πόντων, μετά από έγγραφη ενημέρωση (μέσω e-mail) από την εταιρία-μέλος προς την COMPASS.

>Κάθε φορά που η εταιρία-μέλος εξαργυρώνει πόντους αφαιρείται αυτόματα από τον λογαριασμό της ο αντίστοιχος αριθμός πόντων που εξαργύρωσε.

>Οι ανταποδοτικές υπηρεσίες που λαμβάνονται μέσω εξαργύρωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε υποδείξει η εταιρία-μέλος στην COMPASS (με αυτόν τον τρόπο οι δωρεάν εξαργυρωμένες ανταποδοτικές υπηρεσίες αποτελούν ιδανικά επιχειρηματικά δώρα της εταιρίας-μέλους προς τους συνεργάτες της, δώρα κινήτρων προς το προσωπικό της ή απλά δώρα της COMPASS προς την εταιρία-μέλος για τα επόμενα επαγγελματικά ή προσωπικά ταξίδια).

>Οι τιμές όλων των υπηρεσιών της COMPASS δεν διαφοροποιούνται ανάλογα με το αν η εταιρία-πελάτης είναι μέλος του club ή όχι.

>Οι εταιρίες-μέλη (διεύθυνση και προσωπικό) είναι μοναδικοί αποδέκτες ειδικών προσφορών –μόνο για μέλη- οι οποίες περιλαμβάνουν εκπτώσεις, ειδικές παροχές και προνόμια και αφορούν τόσο επαγγελματικά ταξίδια, όσο και ταξίδια αναψυχής και τουρισμού. Η εταιρία-μέλος θα λαμβάνει ενημέρωση για τις ειδικές προσφορές, στα mail επικοινωνίας που έχει δηλώσει, την οποία μπορεί να προωθεί στο προσωπικό της προς ενημέρωση του.

>Αρμόδιοι επικοινωνίας αναφορικά με το club από πλευράς εταιρίας-μέλους ορίζονται οι διαχειριστές που δηλώνει η εταιρία στην COMPASS κατά την εγγραφή και αλλάζουν μόνο μετά από έγγραφη ενημέρωση από την εταιρία-μέλος προς την COMPASS.

>Η εταιρία-μέλος λαμβάνει περιοδική ενημέρωση για το υπόλοιπο των πόντων της και τις κινήσεις του λογαριασμού της μέσω mail από την COMPASS ανά 15ήμερο, μήνα ή 2μηνο ανάλογα με την επιλογή της κατά την εγγραφή στο club.

>Η εγγραφή στο club προϋποθέτει την αποδοχή των παραπάνω όρων από την εταιρία-μέλος.

 

Κατεβάστε την αίτηση εγγραφής και στείλτε τη συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη στο info@compasstravel.gr ή στο φαξ 2310 818112. Εντός 24ώρου θα λάβετε μέσω mail την επιβεβαίωση εγγραφής σας στο REWARD – Compass Travel Business Club.

REWARD – Application Form (Αίτηση Εγγραφής)